Vanop een kopieerapparaat printen uit een map op mijn OneDrive
bijgewerkt op 11 maand(en) geleden

Kies op het beginscherm voor Secure Print en tik in het volgende scherm op ‘Cloud’.

Opgelet: wanneer het de eerste keer is dat je de optie ‘Cloud print’ kiest, krijg je een mail van Uniflow om de koppeling tussen OneDrive en Uniflow Online toe te staan. Deze stap moet éénmalig gebeuren.

image

Er verschijnt een knop met OneDrive, tik hierop.

Je komt terecht in je OneDrive. Zoek het bestand dat je wil afdrukken (pdf, docx, xlsx,…) en tik op ‘Afdrukken’.

image

Volgend scherm verschijnt, wijzig eventueel opties.

Kies voor:

• Opslaan in wachtrij (1): je keert terug naar OneDrive om meerdere documenten toe te voegen aan je printqueue
  • Afdrukken (2): je document zal meteen afgedrukt worden