Kan ik een bestand printen vanop mijn smartphone?
bijgewerkt op 11 maand(en) geleden

Door de vernieuwing van de printers kan je vanaf nu ook afdrukken via een app op je iOS- of Androidtoestel.

1. Download de uniflow-app
  2. Enter your tenant URL: adite.eu.uniflowonline.com
  3. Meld je aan met je ADITE-gegevens.
    Je wordt naar je browser gestuurd om dit af te ronden. Na de melding "All done" kan je terug naar de app.
  4. Selecteer via de app de documenten die je wil afdrukken. Meld je aan op de printer om deze af te drukken of selecteer op je gsm (een) bestand(en), klik release job en scan de QR-code.
image
image
1. Kies (1) Print > (2) File uploadimage2. Ga naar (1) My queue en (2) selecteer (een) bestand(en)image3. Kies Release job(s) en scan de QR-code op het aanmeldscherm van de printer.image