Ik wil graag afdrukken met een badge. Hoe begin ik?
bijgewerkt op 11 maand(en) geleden

Als (nieuwe) collega krijg je bij je laptop ook een badge voor het kopieerapparaat. Bij het overhandigen van je laptop stellen we ook je badge in.

Is dit nog niet gebeurd? Dan kan je hier ook zelf mee aan de slag: vraag een badge aan je secretariaat of maak een ticket aan bij ICT via help.adite.be om een badge te ontvangen.

Om je badge te activeren zal je deze 3 stappen volgen:

1. Activeer uniFLOW op je computer door op Continue with ADITE te klikken in onderstaand scherm. Dit scherm krijg je te zien bij het opstarten van je laptop.
    image
  2. Na het activeren van je account bij uniFLOW krijg je 2 mails op je @adite.be-mailadres. Met het Card Activation Number dat je in 1 van de beide mails vindt kan je je badge linken aan je account.
  3. Ga naar een kopieertoestel, houd de badge tegen de lezer, geef het 6-cijferige Card Activation Number in. Je bent nu aangemeld op het toestel.

Voor de zekerheid check je best even je badge door je af te melden op het kopieertoestel en de badge tegen de lezer te houden. Als je badge goed werkt hoor een biep en zal je aangemeld worden op het toestel waarna je kan printen/kopiëren/scannen.