1. Hoe kan ik afdrukken op school met een laptop of computer van de school?
bijgewerkt op 11 maand(en) geleden

De school heeft een contract met Canon voor alle kopieertoestellen. Als medewerker kan je met je laptop/een computer van de school afdrukken naar de printer AditeOnline.

Bij het opstarten van je laptop zie je dit venster. Je klikt op Continue with ADITE waarna je een webpagina ziet met de melding dat je registratie gelukt is of waar je wordt gevraagd je aan te melden met je ADITE-account.
Dit doe je eenmalig. De volgende keer dat je je aanmeldt op het toestel zal de applicatie automatisch opstarten.

image

Zie je het bovenstaande venster niet? Kijk dan in je taakbalk. Zie je het onderstaande logo dan werkt de applicatie al in de achtergrond.
Zie je het logo niet in de taakbalk én heb je het aanmeldscherm van de uniFLOW online applicatie niet gekregen, neem dan contact op met de dienst IT via help.adite.be

image

Van zodra je het gekleurde uniFLOW-logo in je taakbalk ziet kan je printen vanop je toestel.

Je selecteert als printer AditeOnline.

Om je documenten uit de printer te laten komen houd je je badge tegen de kaartlezer van de printer.
Ben je je kaart/badge vergeten of gebruik je gewoon liever een pincode? Dit kan ook. Je vindt de pincode in je dashboard van print.adite.be (zie screenshot hieronder).

image
image
image

Kies Secure Print.

image

Daar zal je je doorgestuurde files zien staan in de wachtrij. Selecteer het bestand/de bestanden en Druk af.