SEB - 2 - Ik wil Safe Exam Browser gebruiken zonder BookWidgets
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Om in Safe Exam Browser een examen af te nemen moet je examen online beschikbaar zijn. Gebruik dus een online platform zodat je de link via Safe Exam Browser kan doorgeven.

Sommige platformen ondersteunen, zoals BookWidgets, het rechtstreeks linken naar SEB. Is dit niet het geval dan is het nog steeds mogelijk om je examen af te nemen via SEB door middel van een aangepaste config file.

Zo’n aangepaste configuratie raden we je niet aan. Er zijn steeds risico’s aan verbonden. Kan je via een platform werken dat SEB ondersteunt, dan raden we je dat ten zeerste aan.

Lees meer over de SEB config file op de pagina “Een SEB Config file maken” of maak een ticket aan bij de dienst ICT om dit te bespreken.