Teams (niet) automatisch laten opstarten op mijn laptop of pc.
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Op de computers waarop Teams geïnstalleerd is start het programma zich automatisch in de voorgrond op. Tijdens het opstarten van je computer zal je dus opeens het scherm van Teams zien verschijnen. Je kan dit gemakkelijk uitschakelen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Klik op de 3 puntjes naast je profielfoto of initialen
  2. Kies Instellingen
image
  1. Vink het vakje uit als je Teams niet automatisch wil opstarten. Let wel: je zal geen enkele melding ontvangen, ook niet als je gebeld wordt.
  2. Wil je wel meldingen ontvangen maar wil je niet dat Teams op de voorgrond komt? Laat Teams dan op de achtergrond opstarten door optie (2) aan te vinken