Ik zit aan mijn computer maar mijn gsm geeft de hele tijd dezelfde meldingen. Kan dit uitgeschakeld worden?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

In de Teams app op je gsm heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je geen meldingen wenst te ontvangen wanneer je actief bent op je computer. Dit kan je instellen met onderstaand stappenplan.

Let wel: sluit Teams of vergrendel je pc (Windows-toets + L) om Teams duidelijk de boodschap te geven dat je weg bent van je pc. Anders kan het tot 15 minuten duren voor meldingen terug doorkomen.

1. Open Teams op je gsm
  2. Tik op je profielfoto of initialen
  3. Kies Meldingen
  4. Kies Wanneer actief op de desktop
    1. Vink de optie aan Wanneer actief op de desktop om meldingen uit te schakelen wanneer je actief bent op je laptop of vaste pc.