Kan ik de batterij op school opladen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Je bent verplicht naar school te komen met een volledig opgeladen batterij. Een volledig opgeladen batterij volstaat om een hele schooldag door te komen, aangezien je ook niet elke les de volledige tijd met de laptop zal werken.

Je kan je laptop op school niet opladen.

Om de batterijduur optimaal te benutten, klap je je laptop in de loop van de dag dicht als je er niet mee aan het werken bent. Ook al is dat “maar 5 minuutjes”. In slaapstand is het batterijverbruik minimaal en kan je ook pijlsnel weer aanmelden op je toestel.