STICORDI-maatregelen. Wat nu?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Toepassingen als SprintPlus kunnen geïnstalleerd worden door onze ICT-Dienst, net zoals andere specifieke software.

In geen geval zullen beheerder- of administratorrechten gegeven worden op toestellen die eigendom zijn van de school, de ICT-dienst levert in overleg (beperkt) maatwerk af waar nodig.

Ook willen we wijzen op de keuze die we gemaakt hebben voor een compact en licht toestel.

Indien u twijfels heeft, neem dan contact op met de ICT-dienst van de school, zodat dit kan besproken worden.