Toch een eigen toestel kopen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Een eigen toestel wordt sterk afgeraden. Bij problemen met hard- en software op je eigen toestel, kan de school je hier niet mee verder helpen. De ICT-dienst van de school is er enkel voor toestellen die eigendom zijn van de school. Onze ICT-dienst kan je m.a.w. geen service bieden, niet voor hardware, niet voor software. Eigen toestellen krijgen uitsluitend toegang tot het internet via een wifi verbinding.