Hulp op afstand - Quick Assist
bijgewerkt op 2 jaar geleden

De ICT-dienst kan je hulp op afstand aanbieden en kan je vragen om op deze knop te drukken om je computer over te nemen.

Druk enkel en alleen op vraag van de ICT-dienst!

Je kan Quick Assist ook openen via je startmenu: druk op de Windowstoets en start met het typen van "Quick Assist". Het startmenu zal je meteen naar de juiste app verwijzen: Hierna geef je bij "Ondersteuning krijgen" de code in die de ICT-dienst je bezorgt. En word je in verbinding gesteld met een collega. Je zal wel nog even "Toestaan" moeten klikken zodat toetsenbord en muis overgenomen kunnen worden vanop afstand: