Hoe sluit ik de laptop aan op een tv in het klaslokaal?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Aan elke tv is een HDMI-kabel verbonden. Deze kan je verbinden met je laptop. De ingang op je laptop vind je aan de linkerzijde van het toestel. Je toestel zal automatisch verbinding maken met de tv van zodra die laatste ingeschakeld wordt.
Lukt dit niet? Schakel de tv dan even uit en haal de kabel uit je laptop. Stop de kabel opnieuw in de HDMI-aansluiting en schakel de tv in.

image

Je laptop kan je aan de tv op het daartoe voorziene tableau plaatsen onder het scherm.