Hoe meld ik me aan op WiFi (#ADITE)?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Aanmelden op het draadloze #ADITE-netwerk gaat automatisch met je laptop. Is dit niet zo? Verbinden met #adite doe je met voornaam.naam@adite.be en het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen op je laptop.

Het is belangrijk dat je al eens een keer bent aangemeld op een computer van de school met deze gegevens. Indien dit niet het geval is, zal je geen verbinding kunnen maken. Als je je wachtwoord reset, dan kan het wel.

Je kan je wachtwoord zelf resetten via https://reset.adite.be

Belangrijk is wel dat je je emailadres hebt ingevuld in Smartschool en je dit hebt bevestigd door op de link te klikken in de bevestigingsmail.