Verbinden met #adite

Hierop kan je aanmelden met voornaam.naam@adite.be en je wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen in de computer.
(Voor leerlingen is dit voornaam.naam@ll.adite.be).

Het is belangrijk dat je al eens een keer bent aangemeld op een computer van de school met deze gegevens. Indien dit niet het geval is, zal je geen verbinding kunnen maken. Als je je wachtwoord reset, dan kan het wel.

Je kan je wachtwoord zelf resetten via https://reset.adite.be
Belangrijk is wel dat je je emailadres hebt ingevuld in Smartschool en je dit hebt bevestigd door op de link te klikken in de bevestigingsmail.

Gegevens die je mogelijk nodig hebt:

Certificaat Niet valideren (Android)
Gebruik systeemcertificaten + Niet verifiëren (Android)
Vertrouwen (iPhone - Apple)
PEAP
MsChapv2