Hoe installeer ik Office365 voor leerlingen en leerkrachten op een persoonlijk toestel?

Office voor thuisgebruik

Surf naar http://login.adite.be , geef op het eerste scherm je gebruikersnaam in en klik op “Volgende”

image

Je gebruikersnaam is dezelfde als die je gebruikt om aan te melden op de computers op school (voornaam.naam@ll.adite.be voor leerlingen, of voornaam.naam@adite.be voor leerkrachten)

image

Je wachtwoord is ook hetzelfde als het wachtwoord om je aan te melden op de computers op school.

Klik op deze pagina bovenaan op “Office installeren” en vervolgens “Andere installatieopties”

image

Klik op “Office installeren” en volg de instructies op je scherm

image

Als Office is geïnstalleerd, kan het zijn dat je nogmaals gevraagd wordt om je gebruikersnaam en wachtwoord in te geven.

Indien je je wachtwoord niet kent, dan volg je onderstaande stappen:

1. Surf naar https://reset.adite.be
  2. Klik bovenaan eerst op Email
  3. Geef je gebruikersnaam in en klik op “Versturen”
  4. Je krijgt vervolgens een link op het mailadres dat je in Smartschool hebt ingegeven.
  5. Via die link, kan je je wachtwoord resetten.
  6. Het duurt dan ongeveer een half uurtje voordat het wachtwoord van Office365 is gereset en vanaf dan kan je aanmelden om Office te downloaden.