Hoe stel ik team-oproep in?

Teamoproep is een handige functie om inkomende oproepen ook bij collega's aan te bieden, na een x aantal seconden.

Hoe stel je dit in?

Open je Skype voor Bedrijven Client op je computer en klik rechtst bovenin beeld op het tandwieltje.

Klik daarna aan de linkerzijde op "Gesprekken doorschakelen". Klik daarna op de bullet "Tegelijk bellen" gevolgd door "Mijn teamoproepgroep"

Klik op de knop "Toevoegen"

Selecteer je Teamlid of leden en klik "OK"

Geef aan na hoeveel seconden je Team gebeld moet worden en klik op "OK"

Daarnaast heb je nog de optie om aan te geven wat er moet gebeuren als vervolg stap. Bijvoorbeeld voicemail, een wachtrij of een extern telefoonnummer.